De Nacht v/d Promille

Fluo & Blacklight edition

De Nacht van de Promille is onze 2de fuif. Deze fuif draait voor het 12de jaar mee, maar daarom niet minder goed. We zijn volop bezig met uitbreiden van de fuif tot het uitgroeien naar een topevenement. De fuif werd als eerste keer georganiseerd naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van onze KLJ. Daar mochten wij op de eerste editie ruim 900 fuifgangers ontvangen. In het jaar erop kwamen er daar al 200 fuifgangers bij waardoor de kaap van de 1000 ruimschoots werd overbrugt.

Beenhesp met frietjes

Elk jaar is er terug beenhesp met frietjes in dezelfde loods waar we onze fuiven organiseren. Dit gebeurd telkens de laatste vrijdag van september.
 

Waar?  Loods Taillieu - Hoenstraat 11 - Beselare

Kostprijs? 12 euro volwassenen - 8 euro kinderen

Kaarten? Te vinden bij leden en bestuursleden

De Grandioze Carnavalfuif

Reeds voor de 27ste maal wordt de grandioze carnavalfuif georganiseerd. Wat op z'n eerste editie begon als iets kleins, is nu reeds uitgegroeid tot een degelijk evenement. De fuif gaat door in de XXL-loods van Taillieu in de Hoenstraat te Beselare. De fuifgangers worden niet verwaarloosd door de ophitsende liedjes van de DJ's, de liters bier, cocktails, jenevers, ... en de carnavalfuif zal, zoals ieder jaar, terug slagen!
Wij rekenen op vele fuifgangers!!

Please reload