KLJ Beseveld doet aan sport!

Onze KLJ doet mee aan sportfeesten! 
Dit is een namiddagje sporten met verschillende KLJ's samen. Deze middag vullen we dan met een voorstelling, gekozen door de KLJ die dan aan beurt is, dans, piramide, touwtrekken en dan nog enkele spelletjes die elk jaar varieert.
Dit is in samenwerking met ons gewest Ieper.
Daaruit bestaat KLJ Beseveld, KLJ ZiVoHo, KLJ Langemark, KLJ Elverdinge en KLJ Wijtschate.
Zelf proberen we ons te verbeteren in deze onderstaande sporten. 

 

Vendelen

We vendelen sedert de zomer van 2016, de ambitie was er al lang, maar hebben dit jaar voor het eerst deelgenomen met het vendelen aan de regionale sportfeesten en hierbij behaalden we de 1e plaats! Vendelen lijkt op wimpelen maar de vlag en de stok zijn serieus wat groter en zwaarder. Meestal doen enkel jongens dit, maar wij hebben ook enkele dames in ons team! Geinteresseerd? Geef zeker een seintje aan Simon of Florian

Wimpelen

In deze sport worden een onderscheid gemaakt tussen basiswimpelen en keurwimpelen. Wij gaan eerder meedoen met het basiswimpelen. Wimpelen doe je met een lichte vlag en stok. Hiermee maak je een choreografie op muziek. Wimpelen doe je ook steeds in groep.
Heb je zin om het wimpelen eens uit te proberen? Hiervoor kan je altijd terecht bij Melanie.

Voetballen

Bijna iedere zondag van de maand  voetballen we in sporthal in Beselare van 11u tot 12u. Heb je zin om mee te spelen met een leuke bende? Dan kan je hiervoor terecht bij Dieter. De contactgegevens kan je terugvinden op de brief.

Please reload